Amin minket inspirál

  • Gyönyörű dolgok, amelyek megragadják a tekintetet, esztétikusabbá teszik a világot és boldoggá tesznek minket.
  • Új, fenntartható koncepciók, amelyek nap, mint nap hozzájárulnak Földünk értékeinek megőrzéséhez.
  • Bio, vegán kozmetikumok, amelyek a természet legjobbjait komnibálják.
  • Természetes, hatékony ápolás, amely kényezteti a bőrt, valamint a hajat anélkül, hogy a testre vagy a környezetre káros lenne.
  • A Hands on Veggies különleges termékei változatosak, viszont közben egy csodálatos kombinációt alkotnak, mint a puzzle darabok.

A termékek megalkotói

A termékek megalkotói

Nicole és Lisa célja az idealista, innovatív bio kozmetikumok létrehozása volt. Ezt már korábban a PURE SKIN FOOD márkával megmutatták. Amíg Nicole kifejleszti a termékek receptjeit a legkisebb részletekig, addig Lisa a fenntarthatóságon dolgozik. Az alkotásuk megfelel saját, magas színvonaluknak. Nem elégednek meg a kevesebbel, ahogy Önnek sem kell!

A kreatív csapat

Alice és Carina sok éves tapasztalattal rendelkezik a natúrkozmetikumok területén. Pontosan tudják, mi a fontos, valamint, hogy mit szeretnek a natúrkozmetikumok kedvelői. Mersiha a lenyűgöző dizájnért felelős. A csapat ötleteit kifejező képekké varázsolta és mindenkit elbűvölt a részletekben rejlő odafigyeléssel.

A termékek csodálatos művészi és grafikai tervezése Sabrinának, valamint a festő- és tetoválóművész Carolának (Kreativstudio decasa) köszönhető. A nagy lelkesedéssel, a színek használatával, valamint a formatervezéssel egy bájos arcot adtak a termékeknek, amellyek szinte egy műalkotássá váltak. Díszítse fürdőszobáját Hands on Veggies termékekkel!