Egy hangos, egyértelmű NEM az állatkísérletekre!

Gegen Tierversuche

A kozmetikumok állatokon történő tesztelése tilos Ausztriában, Németországban és az egész EU-ban, ami jó dolog! Valójában tilos az állatokon tesztelt kozmetikai termékek értékesítése. Sajnos megkérdőjelezhető, hogy ezt valaha is ellenőrizték-e.

Kína ezzel szemben állatkísérleteket ír elő a kozmetikumok előállításához, ha azokat a kínai piacon értékesítik. Manapság sokkal logikusabb, állatok szenvedése nélküli, tesztelési módszerek vannak. Az állatkísérletek nemcsak kegyetlenek, de nem is időszerűek.

Tested on us!

A termékeket barátokon, illetve önkénteseken teszteljük, akik örülnek, hogy elsőként kipróbálhatják azokat. Nem használunk olyan összetevőket, amelyek megkérdőjelezhetőek, vagy amik miatt aggódnunk kellene, így nincs szükség állatokon végzett kísérletekre!

Stop a kínzásnak!

Támogatjuk az állatokon végzett kísérletek nemzetközi tilalmát!

Jelenleg sokkal megfelelőbb tesztelési módszerek állnak rendelkezésre, amelyek miatt senkinek nem kell szenvednie. Mégis, 2017-ben Németországban állatkísérletek során 2 807 297 állatot (forrás: orvosok az állatkínzás ellen) kínoztak, többnyire halálos következményekkel. Ha véget vetne az állatok szenvedésének akkor:

  • Ügyeljen arra, hogy állatkísérlet mentes termékeket vásároljon
  • Adja tovább az információt: Beszéljen róla barátaival, és ösztönözze őket az állatkísérlet mentes termékek használatára
  • Légy aktív: Vegyen részt kampányokban és petíciókban (ilyen például: az orvosok az állatkínzás ellen szövetség)

Ajánljuk