Helló Világ! Történetek egy új kozmetikai cég életéből

Régóta dolgozunk egy új kozmetikai vonalon, amelybe sok időt, munkát és szenvedélyt fektetettünk. Büszkén mutatjuk meg munkánk gyümölcsét!

Mint általában, eleinte nálunk sem ment minden simán. A megvalósítás előre nem látható meglepetéseket hozott. Ezért írjuk le itt tapasztalatainkat, amelyeket szeretnénk Önökkel megosztani, valamint átlátható módon bemutatni.

Kerestük a legtáplálóbb, természetes összetevőket, valamint olyan recepteket dolgoztunk ki, amelyekben nincsenek szintetikus tartósítószerek, teszteltük és fejlesztettük tovább, majd egy fenntartható, gyönyörű dizájnú csomagolást fejlesztettünk ki, végül készen állt a termék. Az az öröm, amikor az első késztermékeket a kezünkben tarthattuk, leírhatatlan volt számunkra. Ugyanakkor arra is rájöttünk, hogy milyen hibák merültek fel. Mindannyian emberek vagyunk, így hibázhatunk. Ezeket a fejlesztések során igyekszünk kiküszöbölni.

Fontos volt számunkra, hogy samponjaink, valamint tusfürdőink a kívánt ápolási hatás elérése mellett jól habozzanak, könnyen szétoszlathatóak és produktívak legyenek. Azonban a két termék állaga még nem az igazi. Könnyen szétoszlathatóak, véleményünk szerint az illatuk csodálatos, valamint jobban habzanak, mint a többi natúrkozmetikai termék. Addig ne fordítsa fejjel lefelé, valamint nyissa ki a tubust, amíg nem tette a kezét alá, mert a sampon kicsit túl gyorsan folyik. Ígérjük, változtatunk rajt és legközelebb sűrűbb lesz! Hagyja, hogy elvarázsolja a termékek jótékony hatása, valamint az illata, és kérjük bocsásson meg a jelenleg nem tökéletes állag miatt.

A következő meglepetést a palackozó gép helytelen beállítása okozta. Szerencsére csak egy kis szépséghiba, amely remélhetőleg minket jobban zavar, mint Önt.

Természetesen nagyon várjuk az Ön visszajelzéseit. Mindig örömmel fogadjuk a konstruktív kritikát. A tétlenség nem a mi dolgunk. Így növekszik lépésről lépésre a tökéletes zöldségkert :)

Ajánljuk