Hulladékmentes bevásárlás: újrafelhasználható zöldségháló

Szeretjük a zöldségeket! Természetesen nem csak kozmetikai termékeinkben, hanem ételként is. Ezenkívül szeretjük a környezetünket, és ahol csak lehetséges, megpróbáljuk elkerülni a felesleges hulladékot.

Ezért a kozmetikai szettjeinkhez valami nagyon különleges dolgot találtunk ki. Az eldobható csomagolás helyett egy praktikus pamut zsákot választottunk. Miért olyan praktikus?

  • A zsákot sokféleképpen felhasználhatja, például kozmetikumok, valamint kis tárgyak tárolására, vagy éppen műanyag zacskók helyett zöldségek vásárlásához.
  • Pamutból készülnek, ezért könnyen moshatóak. A zöldségeket vagy gyümölcsöket közvetlenül a hűtőszekrénybe is teheti a zsákban.
  • A műanyag zacskókkal ellentétben a zöldség a pamut zsákban lassabban romlik meg, mivel légáteresztő szerkezetű.

Jól hangzik, igaz?

A Travel Size Set megvásárlásával a pamut zsák ajándék. Ideális diófélékhez, cseresznyeparadicsomhoz, gombához, citromhoz és mindenhez, ami hasonló méretű. Az Ön által összeállított, 3 termékből álló szett megvásárlása esetén nagy pamut zsákot kap ajándékba, amely már nagyobb mennyiségű zöldség és gyümölcs vásárlásához, valamint tárolásához elegendő.

A praktikus zsákokban található szettek szuper ajándékok lehetnek környezettudatos emberek számára is :)

Ajánljuk