Mi is az a kondicionáló és hogyan kell helyesen használni?

A kondicionáló elengedhetetlen része a Hair Care rutinnak. A népszerű ápoló termékeket nedves vagy vizes hajra használják és intenzív ápolást ígérnek, amely véd a töredezett haj és a szárazság ellen.

Hajunk felszíne a fenyőtobozhoz hasonlóan épül fel. Samponnal történő mosás és az ezzel járó tisztítás esetén a haj kutikularétege kinyílik. A kondicionáló ápoló összetevőket tartalmaz, amelyek újra lezárják ezt a réteget és kisimítják a hajat. Egy jó ápoló egyszerre táplálja és védi a hajat. Ha a kutikula zárva van, a haja nemcsak kevésbé érzékeny a környezeti hatásokra - UV-sugárzás vagy szél -, hanem csodálatosan egészséges fényt is kap.

Különböző típusú kondicionálók és azok használata

Kétféle kondicionálótípus létezik, amelyeket eltérően használnak:

Kondicionáló kiöblítéshez

Hogyan használja például a Repair & Care kondicionálót sérült hajra:

  1. Először alaposan mossa le a sampont, és öblítse le a haját tiszta vízzel
  2. Fogja össze a haját lófarokban
  3. Kis mennyiségű kondicionálót vigyen fel a teljes hajhosszra (soha ne vigyen fel kondicionálót közvetlenül a fejbőrre, gyorsabban zsírosítja azt)
  4. Alaposan öblítse ki a haját tiszta vízzel, amíg sima és rugalmas nem lesz

Leave-In kondicionáló

Ahogy azt a neve is sugallja, a kondicionálót csak mosás után kell felvinni:

Permetezze az Anti-Frizz terméket vagy a Leave-In kondicionálót a törülközőszárított haj teljes hosszára - kész!

Speciális Co-Wash

A Co-Washing vagy Conditioner-Washing jelenleg nagyon divatos: Nagyon száraz haj esetén, a kondicionálót egyből, sampon nélkül is használhatja. Ugyanúgy kell alkalmazni, mint a sampont, majd öblítse le. A kondicionálóval történő hajmosás különösen gyengéd a festett hajhoz, és mindenekelőtt a fürtőket gyönyörűen ápoltan és egészségesen tartja!

Természetesen minden kondicionálónk 100%-ban vegán, biológiai és nem tartalmaz szilikonokat, szulfátokat vagy egyéb szintetikus anyagokat, például tartósítószereket. Tápanyagban gazdag zöldségkivonatok, bio fermentációk és más értékes növényi összetevők biztosítják a hatékony ápoló hatást.

A megfelelő kondicionáló minden hajtípusra

Anti-Frizz Leave-In kondicionáló

Az uborkával készült könnyű kondicionáló spray megszelídíti a hajat, javítja a kifésülhetőséget és simítja azt.

Leave-In kondicionáló göndör hajra

Csodálatos fürtöket varázsol, meghatározza azokat, valamint nagyobb rugalmasságot biztosít.

Repair & Care kondicionáló

Vészhelyzetekre és igénybevett hajra - azonnali építő hatással, erőt és nedvességet biztosít, valamint javítja a haj szerkezetét!

Megtalálta már a hajtípusának megfelelő kondicionálót? Mindig örülünk a termékekkel kapcsolatos visszajelzéseknek és véleményeknek!

Ajánljuk