Stay fresh ...and natural!

Bio dezodorok kompromisszumok nélkül!

Az elmúlt években néhány figyelemfelkeltő szólt már az „alumíniumsó nélküli” dezodorok vásárlásáról, így a legtöbb ember legalább egyszer hallott már róla. De mit is jelent ez valójában, vagy csak egy új marketing kifejezésről van szó, amely nem ad bizonyosságot a téma igazáról?

A kereskedelemben kapható dezodorok sokféle anyagot tartalmaznak, amelyeket nem szívesen kenünk vagy fújunk a hónaljunkra. Ezen a ponton nem kell részletesebben kifejteni az egészségünkre gyakorolt hatásukat, mert számunkra elegendő az, ha egy anyagot „kérdésesnek” ítélünk meg, ezáltal kockázatot vállalva Önért és a testéért. Ilyen összetevőket meggyőződésből nem használunk.

Ezért a dezodorjaink nem tartalmaznak:

  • Alkohol
  • Alumínium
  • Parabén
  • vagy más szintetikus tartósítószert

Ismeri azt az érzést néhány dezodor esetében, amikor frissen borotvált bőrön alkalmazza? Igen - jaj! Ez a kellemetlen érzés elegendő ahhoz, hogy tudjuk, valami nincs rendben. Ezért a termékeink kizárólag természetes és hatékony összetevőket tartalmaznak, amelyek jót tesznek a testünk számára!

A helyzet az, hogy az izzadás egészséges! Egy teljesen normális reakció, többek között a test hűtésére. Az izzadásgátló dezodor szó szerint eltömíti a pórusokat, ezáltal megszüntetve az izzadást - segít a kellemetlen foltok ellen, azonban nem egészséges.

A dezodorjaink nem gátolják az izzadást, inkább semlegesítik a kellemetlen szagokat és megakadályozzák azok kialakulását. Ha elmúlik a hatás, egyszerűen permetezze be újból, és kész. A bio fermentációk és az illóolajok kombinációjára építve - amelyek ápolják is a bőrét!

Ajánljuk