Tegye - Ne tegye az egészségesen barnult bőrért

Itt a nyár, és a legtöbben szeretnénk barnák lenni, valamint egy bronzosított, nyári bőrszínt magunkénak tudni. Ha azonban túl sok időt tölt védelem nélkül a napon, akkor az egészségét kockáztatja. A túlzott napsugárzás tartósan károsíthatja a bőrét, sőt rákot is okozhat. Néhány tippet hoztunk az Ön számára, hogy élvezhesse a nyár színét és megőrizze a bőrének az egészségét:

Tegye

Korábban tankoljon fel napozásból

Már nyaralás előtt hasznos, ha néhány percre, NAPVÉDŐ NÉLKÜL a napra merészkedik. Ezáltal a bőre lassan és leégés nélkül szokhatja meg a napozást. De legyen óvatos: Kezdésként 10 perc teljesen elegendő - ha nagyon melege lenne, akkor menjen az árnyékra. A teste is így termel D-vitamint!

Peeling nyaralás előtt

Nyaralás előtt kényeztesse bőrét egy peeling segítségével. Ez eltávolítja az elhalt hámsejteket és kisimítja a bőrt. Minél egyenletesebb a bőrfelület, annál egyenletesebb a bőrszín!

Töltse fel a nedvességraktárait

A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel támogatja a bőre egészségének a megőrzését, mintha egy hidratáló testápolóval látná el. Rendszeresen tegye meg - mindkét lépést!

Napozáskor

A strandon vagy a tónál mindenekelőtt a következők érvényesek: Ha nagyon melege lenne, akkor menjen el a napról! Ne felejtsen el tehát szünetet tartani, például menjen el a sarkon lévő fagyizóba, valamint viseljen kalapot is, hogy védje a fejét. Napégés után, nincs visszaút - a napégés valóban nem tűnik különösebben szexinek, igaz? Egyébként árnyékban is barnulni fog, az UV-sugárzásnak köszönhetően - csak lassabban.

Ne feledkezzen meg az érzékeny bőrterületekről!

Mindig vigyen magával a strandra egy ajakbalzsamot - mivel a szél és a nap is gyorsan kiszáríthatja az ajkait.

Napozás után

Esténként hagyja, hogy a bőre lehűljön, valamint biztosítson a számára elegendő mennyiségű nedvességet. A legjobb egy hidratáló tusfürdő ÉS egy nyugtató testápoló kombinációja.

Ne tegye

"Lesülés" órákon át a közvetlen napsütésben

A túl sok közvetlen napfény támogatja a bőr öregedési folyamatát. Ezek az emberek gyorsabban ráncosodnak, nagyobb valószínűséggel ereszkedik meg a bőrük, valamint öregségi foltokra hajlamosak. A krém felvitele után sem szabad megfeledkeznie a védelem felfrissítéséről - és igen, még a vízben való tartózkodás után is!

Sportolás krém használata nélkül

Kerékpározáskor vagy röplabdázáskor nem érzi annyira a nap forróságát, azonban mégis leéghet.

Alvás a strandon

Igen, mi is szeretünk a nyaralás alatt szórakozni ... De a másnaposságot nem a strandon, hanem a szobában kell kialudni. Ez megment minket a kellemetlen meglepetésektől, például a leégéstől vagy a kínos napvédő okozta képektől a háton. ;)

Nem számít, hol tölti a nyaralását, vigyázzon a bőrére - mert csak egy van belőle, és egész életében szüksége lesz rá. Fedezze fel a csodálatosan hidratáló tusfürdők és testápolók széles választékát - találja meg a kedvencét, amely elkíséri a nyaralására!

Ajánljuk