Tippek és trükkök a nagyobb volumenért

Mindegy, hogy természetes vékony és finom hajjal rendelkezik, vagy az őszi nedves idő a hibás, ezzel a néhány egyszerű lépéssel és a megfelelő termékek segítségével a legtöbbet hozhatja ki a hajából!

Sampon és kondiciónáló - a kevesebb több!

Először is ügyeljen arra, hogy a haj vagy a fejbőr típusának megfelelő termékeket használjon. A speciális volumenű samponok, például a Bio Extra Volumen sampon chilivel és vérnaranccsal teltebb hajat biztosít a hatékony összetevőinek köszönhetően. A nagyobb volumen érdekében például fehér agyagot adunk a samponunkhoz. Azonban a chili vitalizáló hatást is nyújt a fejbőr számára, és támogatja azt a tápanyagfelvételben. Így hosszú távon erősebbé teszi a hajat és a fejbőrt, valamint segíti a hajnövekedést.

Finom haj esetén a kondiciónálót takarékosan kell használni: csak kis mennyiséget tegyen a kezébe, és csak a hajhosszon oszlassa el! Ott mindenképp intenzív ápolásra van szükség...

Célzottan válasszon ki néhány terméket, és ne használjon túl sokat egyszerre vagy egymás után, mert azáltal a haja laposnak tűnhet.

Tippjeink a nagyobb volumenért:

  1. Hajszárítás: Szárítsa a haját inkább alacsonyabb hőmérsékleten, mint forrón, így a volumen jobban tart
  2. Szárítás a levegőn: félig hajszárítóval - félig a levegőn szárítva vagy akár hagyja, hogy teljesen a levegőn száradjon meg a haja, ez nemcsak nagyobb volument biztosít, hanem egészségesebb is a haj és a fejbőr számára!
  3. Mindig a kezébe permetezze a kondicionálót és a hajsprayt, majd oszlassa szét a haján, ahelyett, hogy közvetlenül a hajra permetezne
  4. Hajmosás és szárítás után rázza meg ismét a fejét és ne fésülje tovább!
  5. Ha még nem szeretne hajat mosni, akkor a száraz sampon segíthet a gyökerek felfrissítésében - a legjobb por formában
  6. Magas páratartalom esetén, a haj gyorsan újra összeesik, a sapkák és a biciklis sisakok nem jelentenek megoldást - egy praktikus spray útközben gyorsan felfrissíti a frizuráját!

Álomcsapatunk a maximális volumenért

Szeretjük a fokhagymát és koffeint tartalmazó Bio hajnövekedés-sampont - még a legfáradtabbat is felébreszti! A kifinomult hatóanyag-komplex erősíti a hajgyökereket és a hajat. Tegye teljesebbé frizuráját!

A hab a tortán a népszerű Bio tengeri só hajlakk. Ezt azért fejlesztettük ki, mert hiányoltuk a tenger és a sós víz érzését a hajunkból. A praktikus, valódi tengeri sóból készült spray biztosítja a haj textúráját és könnyen kezelhetővé teszi azt. Jobban formázható, és nem esik össze olyan gyorsan.

Permetezzen egy keveset a hajhosszra vagy a kezébe, és oszlassa el egyenletesen. Hagyja, hogy a haja a levegőn száradjon meg, a jobb hatás érdekében. Vigye fel a tengeri sós hajlakkot a gyors felfrissüléshez útközben!

Kövesse tippjeinket, használja termékeinket, és élvezze a maximális volument és a telt hajat!

Ajánljuk